a spus pe 12 decembrie 2008 raspunde

Cine va place cum lucreaza?

a spus pe 17 aprilie 2009 raspunde

Pentru mine este foarte simplu.
Ador accesoriile handmade, in special brosele din fimo, colorate, inedite, ce reprezinta chestii din cele mai trasnite.
Si totusi altceva detine pentru mine primul loc in top: LALA
Lala (Ioana) face cele mai dragutze rochite, are si cateva brose, si un numar totusi prea mic de salopetutze, toate adorabile, care mai de care mai dragutza, mai finuta, mai deosebita, punand in fiecare din ele o parte din sufletul ei, nu doar munca manuala.
Eu am achizitionat de la ea deocmadata 2 brose si o rochita, iar acum am in plan o salopeta.
Pentru persoanele mai mofturoase, Ioana face chiar hainute la comanda, combinand ideile ei cu ale tale.
Daca vrei sa-i vedezi munca, intra pe http://lalastyle.wordpress.com/, mergi la targuri sau viziteaza magazinul Clandestino.

a spus pe 25 aprilie 2009 raspunde

mie imi place tarafashion si burp.ro

a spus pe 27 aprilie 2009 raspunde

Dap si burp imi place. E cumva din Constanta? Parca asa stiam ceva, dar nu-s sigura

burp nu sunt din constanta, ci din bucuresti. dar au produse si la magazinele din constanta. poti afla mai multe de pe burp.ro

hihi :) multumim pentru aprecieri, girls! si multumim Gina pt. clarificare :)

Intr-adevar, BURP este din Bucuresti, dar produsele noastre se gasesc in mai multe orase din RO. Asa ca daca mai dati peste ele, asteptam feedback :)

a spus pe 22 mai 2009 raspunde

mie mi place clipcraft. se pot vedea niste brose pe clipcraft.wordpress.com

a spus pe 27 mai 2009 raspunde

@lucky interesante brosele din placute de calculator, ce pret au?

a spus pe 08 iunie 2009 raspunde

am mai gasit pe cineva, symplastique.blogspot.com. face obiecte din plexiglas, foarte misto: http://coolio.ro/purchase/7678/bratara-symplastique-albastra

Trebuie sa fii logat pentru a comenta!

INCA N-AI CONT?

Ce gasesti pe Coolio

Ultimele comentarii

Ultimele discutii pe grupuri

Se incarca...

Inchide