a spus pe 25 septembrie 2009 raspunde

Tot perindandu-ma pe la targuri si luand pulsul pietii am descoperit(nu cu foarte mare stupoare dar cu tristete) ca foarte multa lume cauta chilipirurile chiar daca (virgula:p) calitatea este adesea indoielnica, produselor mai scumpe dar care sunt lucrate cu migala, atentie si sunt mult mai trainice.Eu de exemplu caut sa lucrez numai cu materiale de calitate si imi evaluez munca la un anumit nivel.
Voi ce credeti?

a spus pe 26 septembrie 2009 raspunde

asa e, uneori calitatea lasa de dorit, dar asta nu inseamna ca tot ce e chilipir e prost lucrat; eu spre exemplu am cateva perechi de cercelusi pe care am dat foarte putin si n-am avut probleme cu ei, sunt si draguti, in schimb mai mereu am avut probleme cu brosele, se dezlipesc acele de siguranta si o data cu un inel cu o floricica, mi-a cazut floarea si da ai dreptate mai bine dai mai mult si stii ca sunt de calitate si rezistente.

a spus pe 29 septembrie 2009 raspunde

eh, trebuie sa stii ce sa alegi. in plus in lumea minunata a handmade-ului romanesc este bine sa afli daca persoana de la care cumperi are modele originale sau le copiaza pe ale altora, mai ok lucrate

a spus pe 09 octombrie 2009 raspunde

Cu siguranta chilipir nu inseamna neaparat necalitativ.
Dar e destul de simplu, daca intr-adevar cauti calitate atunci o gasesti, intorci lucrul, ieftin sau scump, pe toate partiele, si e usor sa te prinzi de calitatea obiectului.

a spus pe 14 octombrie 2009 raspunde

eu cumpar in general obiecte decorative handmade (care sunt mai scumpe, intr-adevar), mai putin cercei, bratari, brose, dar si cand am cumparat, mi s-au dezlipit, s-au rupt, o brosa m-a tinut nici mai mult nici mai putin decat 2 ore, era o pisicuta si i-a cazut ochiul...

Trebuie sa fii logat pentru a comenta!

1 
INCA N-AI CONT?

Ce gasesti pe Coolio

Ultimele comentarii

Ultimele discutii pe grupuri

Se incarca...

Inchide